Nyheder og Pressemeddelelser

COVID-19 VACCINE FUNDET I FILM

Filmdetaljer har altid fyldt meget i hovederne på mange entusiaster, men denne gang kom detaljerne langt flere til gode.

Da Fredrik Alsk onsdag middag den 8. oktober satte sig ned for at se ”Pandemic”, en film han har set mange gange, opdagede han noget banebrydende, som har hjulpet halvdelen af vores klode siden.

pressemeddelelse-1

Filmen indeholdt vaccinen til COVID-19.

Alsk sad som normalt og spiste tortillaer mens han så film, og pludselig, omkring halvvejs inde i filmen, opdagede han, at en af lægerne i filmen kom med noget banebrydende information, han kom med en vaccine til COVID-19.

Lægen i ”Pandemic” var ved at finde en kur til sygdommen i filmen, som er en hurtigspredende virus som deler sig over hele landet. Ringer det nogle klokker? Virussen i filmen viste sig at være så identisk til COVID-19, at vaccinen også virkede til begge.

Alsk, som er førende ekspert inden for bionedbrydning, så straks at virussen i ”Pandemic” faktisk mindede så meget om COVID-19, at vaccinen også ville kunne virke til COVID-19. Alsk besluttede sig for at lave vaccinen som i filmen, og da testresultaterne var positive, gik han direkte til regeringen.

Regeringen er lige nu i møde for at finde ud af, hvorledes vaccinen hurtigst muligt kan blive distribueret til så mange som muligt, uden konsekvenser.

Alsk er blevet indstillet til nobel-prisen for hans fantastiske fund. Og film-holdet bag Pandemic har fået en æresmedalje for at hjælpe med bekæmpelsen af COVID-19.

Skrevet af Redaktionen.