Bedste madopskrift til filmaften

Vi har samlet den bedste madopskrift til filmaften, som vi mener, du vil elske at lave, og som dine venner vil elske dig for at forberede.

Hvilken opskrift har vi valgt?

Opskriften vi har valgt er klassisk, fyldte madpandekager, eller tortillaer som man normalt kalder dem. Retten er super nem at lave, og er meget mættende, afhængigt af hvad man putter i den. Vi har valgt en opskrift der er dedikeret til alle, og som alle kan gøre brug af da den er så nem at justere på.

Hvad skal du bruge?

Dette er afhængigt af de personer du har med til filmaftenen. Vi har dog lavet et udkast til, hvilke ingredienser vi plejer at bruge, når vi skal lave madpandekager.

  • 1 pakke tortilla wraps, kan være med fuldkorn hvis det er din ting
  • 1 agurk
  • 1 pose/pakke skyllet spinat, kan også være babyspinat. Husk at skylle selv hvis du ikke kan få fat i noget der er skyllet allerede.
  • 1 pakke salatost i tern/feta, dette kan sagtens være den billige, man kan ikke smage den store forskel.
  • 1 pakke fajita krydderi eller taco krydderi, dette er afhængigt af, om du bruger kyllingekød eller oksekød.
  • Noget dressing, kan være ketchup, thousand island, sur-sød sauce eller hvad end der virker for dig.

Hvorfor har vi valgt denne opskrift?

Vi har valgt denne opskrift da den er nem, hurtig og super justerbar. Den sidste faktor er især vigtig, medmindre du kender dem der kommer til filmaftenen. Hvis man ikke kender dem for godt, eller hvis man bare ikke lige ved hvad man skal købe til en vegetar/veganer, så er denne opskrift især god. Dette skyldes at den kan justeres meget nemt, da gæsterne selv kan bestemme, hvad de gerne vil have i deres wrap, og hvad de ikke vil have i. Hvis man er vegetar kan man sagtens stadig lave en lækker wrap med nogle grøntsager som dem vi har nævnt, og man kan tilføje falafel eller lignende hvis man vil. Veganer er lidt sværere, men selv der kan man sandsynligvis finde nogle wraps der er veganer-venlige.

Hvis du vil have et hurtigt trick til, hvordan du folder din Tortilla wrap, så kan du se denne video.

Summary
recipe image
Recipe Name
Tortillaer
Author Name
Published On
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Skriv et svar