Bedste autentiske film

Der er altid klassikere når det kommer til film, her er vores konklusion på de 3 bedste autentiske film.

 

1. Catch Me If You Can (2002) bedste-autentiske-film-1

Nummer et på listen over bedste autentiske film er Catch Me If You Can.

Hvad gør Catch Me If You Can bedst?

Catch Me If You Can er på vores personlige top 5 over bedste film nogensinde. Måden den er fortalt. Skuespillerne der er med. At den er autentisk. Førnævnte faktorer er bare nogle grunde til at vi elsker filmen så meget. Leonardo Dicaprio og Tom Hanks giver helt exceptionelt gode præstationer, i filmen, og når man kobler det sammen med det faktum, at Frank Abagnale faktisk var en rigtig person, som snød staten for masser af penge og var en af de mest eftersøgte mænd af FBI, så giver det mange gode point for filmen.

Nævneværdige medvirkende

Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken

Streamingtjenester med Catch Me If You Can

HBO, Amazon Prime Video

 

2. The Big Short (2015)bedste-autentiske-film-2

Nummer to på listen over bedste autentiske film er The Big Short.

Hvad gør The Big Short andenbedst?

En af de bedste film vi nogensinde har set. Filmen handler om finanskrisen i 2008, men fortæller historien på en måde, så alle kan forstå det. Alle karakterene i denne film har de største personligheder nogensinde, og vi elsker det simpelthen. Man kan ikke gøre andet end at blive hypet helt vildt når man ser filmen. Filmen er desuden autentisk, hvilket bare viser, at der er genier til stede selv i den moderne verden, og at systemet ikke altid er lige så pålideligt som man tænker.

Nævneværdige medvirkende

Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling

Streamingtjenester med The Big Short

Netflix

 

3. A Beautiful Mind (2001)bedste-autentiske-film-3

Nummer tre på listen over bedste autentiske film er A Beautiful Mind.

Hvad gør A Beautiful Mind tredjebedst?

Filmen er som titlen siger, autentisk. Den handler om John Forbes Nash Jr., som fremlagde en teori om spilteori, som ændrede meget på økonomisk teori for altid. Teorien er i sig selv meget interessant, og filmen er helt klart god til at formidle budskabet af den gennem eksempler. Udover dette havde Nash en meget hård tid generelt, da han led af psykiske sygdomme, som gjorde at han havde svært ved at færdes i samfundet. Filmen er et perfekt eksempel på, hvor brilliant en skuespiller Russell Crowe egentlig er. Crowe er helt eminent når det kommer til at formidle Nash’s problemer i sammenhæng med hans opdagelse af spilteori. Musikken er sublim, og filmen har alle elementerne der generelt skal til for at lave et mesterværk, både i twists, drama og musik.

Nævneværdige medvirkende

Russell Crowe, Ed Harris, Jennifer Connelly

Streamingtjenester med A Beautiful Mind

Ingen nuværende streamingtjenester har denne film

Skriv et svar